RAP i ROCK A L'INSTITUT


Per Carla Vidal Roig, 3rESOL.




Com ja tots sabeu, els passats dies 10 i 11 de febrer, van tenir lloc les esperades jornades culturals, on es van portar a terme variades i interessants activitats on tant alumnes com professors eren els protagonistes
Em centraré en les activitats del dia 10 a les 16:00h. de la vesprada, on es va realitzar un concert de rock i rap, que va tindre lloc en el pati del nostre institut. El primer grup estava compost per Víctor i Joan, l'ultim d'ells un ex alumne del centre. Els dos ens van delectar amb diverses cançons de rap compostes per ells, i, després de fer-nos passar una bona estona, van donar pas a un nou grup de rock, “Punto muerto” que tocaren i interpretaren diverses cançons conegudes. Aquesta banda estava composta per tres components, Carles, Isak i Cèsar. A més d'entretenir-nos i divertir-nos, van aconseguir aixecar passions. Les xiques , animades, ballaven davant de l'escenari i llançaven algun que altre piropet.
Encara que no hi havia molta gent, va ser una vesprada molt animada i divertida. L'inconvenient és que haurem d'esperar a l'any que ve, per a tornar a passar una vetllada com aquesta tan marxosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada