Alba, Gonzalo, Irene i la banda del Llull, Serpis i Cabanyal, tota una llicó de bona música


Crònica de Marina Borredà Ricart i Maria Parra Martínez, 3rESOL


Amb 20 minuts de retard i la sala d'actes plena, a les 9:50h començava l'actuació de la banda formada per alumnes i professors del Ramon Llull, del Serpis i del Cabanyal.

Abans de donar començament a les actuacions, el presentador explicava de què constaria el concert. Es tractava de tres actuacions distintes. La primera va ser Alba, una xica de 2n de l'ESO que tocava la flauta travessera.

L'alumna de l'institut es va lluir davant de tota la gent que hi havia perquè ho va fer molt bé.


Entre aplaudiments i crits, s'acomiadava Alba per a donar pas a Gonzalo i Irene, que tocarien la guitarra i la bandúrria. Després de tocar dues peces de música que van agradar molt a tots, va començar a tocar la banda formada com ja hem dit, per professors i alumnes de distints instituts. Com bé va explicar Miguel Ángel, la banda és molt gran, però en ser un dia laboral, molts alumnes i professors no van poder assistir-hi. Així i tot, ens van sorprendre amb tres grans peces de música.

Entre la banda podíem veure Mara, Vicent i Miguel Ángel, els nostres professors de música i també a Candela, alumna que participa cada curs a les jornades. Per a nosaltres l’ actuació resultà impressionant, no sols al sorprendre'ns veure com tocaven de bé, sinó que també vam aprendre moltíssim veient els nostres professors i alumnes tocant junts.No sols s'aprén amb la teoria dels llibres, sinó que també podem aprendre de la pràctica i veient actuacions com aquestes.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada